En dan gaat het stromen…!

vlinder,hand en maan

Ik ben sinds 2007 zelfstandig ondernemer. Eerst als Tekstwijs, sinds twee jaar als ComPassie. Heb ontzettend veel trainingen gevolgd, boeken gelezen, in netwerken geïnvesteerd, hard gewerkt aan mijn zelfkennis en zelfbewustzijn. Veel oude patronen opgeruimd die me alleen maar dwarszaten en me veel energie kostten. En ja, het klopt. Als je oude deuren sluit, gaan er nieuwe open.

Na een paar pittige jaren van in- en externe crisis kan ik oprecht zeggen dat ik gegroeid ben. In zelfkennis, in weten waar ik blij van word en waar ik goed in ben. En vooral in hoe ik andere mensen kan helpen met mijn werk. Met tekst. Tekst vertelt waar het over gaat. Wat je ook maar wilt vertellen, of dat nu over jouw leven is of over je bedrijf.

Ik merk dat het stroomt. Ik ben dankbaar dat de Schrijfschool voor Ondernemers op mijn pad is gekomen, waar ik deze week al de eerste klus voor heb gedaan en waar ik waardevolle trainingen mag gaan geven. Om ondernemers nog meer in hun kracht te zetten met hun verhaal. Fantastisch dat de klanten voor Bevrijdend Schrijven tevreden zijn, blij zijn dat ze zelfanalyse kunnen doen vanuit hun eigen, veilige omgeving op hun eigen momenten. Nieuwe inzichten krijgen over welke oude patronen er onder hun handelen zit en hoe ze die op kunnen ruimen.

En dan nog de enorm leerzame klus die ik een paar maanden lang voor het St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein mag doen, door informatie voor patiënten toegankelijker en begrijpelijker te maken. Ik heb het opeens weer druk, fijn druk. Schrijven is helend. In alle opzichten!!

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s