Gewoon doen!

Ik ben fan van een aantal dames die enorm goed bezig zijn. Maartje Koper, Veronique Prins, Annelies Voulon, Marije van den Bovenkamp, Josje Feller, Loes Ruesink, Anke Donicie. Dames, die mij inspireren. Vanmorgen zag ik een livestream van Maartje en Veronique. Maartje is van de Geld is Liefde-stroming, Veronique is van Je Zaak Voorelkaar, de booming business, niet lullen maar poetsen. Geweldig om ze zo samen te zien. En ze blijven zeggen, dat je jezelf moet laten ZIEN! Dat die website niet perfect hoeft. Dat je gewoon moet laten zien wat je kunt!

Nou, bij deze dan. Ik kan heel veel! Ik kan van de slechtste en meest onbegrijpelijke teksten de beste teksten maken. Ik kan schrijven over anderen waar zij fckng goed in zijn, de kern naar boven halen, de authenticiteit laten stromen zodat het verhaal op hun website naadloos aansluit op wie zij zijn. Maar wat ik ook héél goed kan en zelfs enorm gaaf vind om te doen, is mensen schrijvend coachen!

Dat heet Bevrijdend Schrijven. Het stamt af van Mindful Analysis maar is toch anders! Ik help mensen vooruit. Mensen die vast zijn gelopen in hun leven, in de war zijn, het niet meer zien. Ik heb dankzij mijn eigen levenservaring en bewustwording zoveel tools dat ik ze echt kan helpen. Dat ik met een helicopterview kan zien waar ze zitten en hoe ze zichzelf er met mijn hulp weer uit kunnen halen. Op kunnen ruimen, dus ruimte kunnen maken. En BLIJ dat ik daar van word…Wat een fantastisch werk! Dus als jij dat ook wilt, een week lang schrijvend zelfanalyse doen als je vastloopt en niet begrijpt waarom, stuur me een mailtje of bel me, ik help je graag! En weet je wat vooral heel fijn is? Dat je het vanuit je eigen omgeving kunt doen, op jouw eigen tijd, schrijvend. Je hoeft mij niet te zien, je hoeft niet te praten. Als jou dat aanspreekt, wees welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s