Zoek jouw levensgeluk niet buiten jezelf

Lukt het niet in je leven? Stroomt je levensenergie niet zoals je zou willen en kost alles je moeite? Reis je stad en land af om dit op te lossen? Begin eens met de oplossing in jezelf te zoeken. Want daar zal je hem vinden. Word stil en luister goed naar jouw innerlijke raadgever.

Toen ik een jaar of dertig was, liep ik vast en werd ik depressief. De huisarts stuurde me naar een psychotherapeut en ik kreeg anti-depressiva. Op zich hielp het best een beetje. Na een tijdje ging het weer beter, maar toen ik mijn eerste kindje kreeg ging het weer mis. Weer naar dezelfde psychotherapeut en weer anti-depressiva. Al snel voelde ik dat dit voor mij alleen maar symptoombestrijding was, het ging niet tot de kern. Ik heb daarna jarenlang allerlei therapeuten, coaches en homeopaten bezocht, heb NEI-therapie gedaan, leren mediteren, training voor hoogsensitieve mensen gevolgd, NLP-sessies gedaan, familieopstellingen en nog veel meer.
Het belangrijkste van alles: ik voelde me niet goed zoals ik was en bleef de oplossingen echt buiten mezelf zoeken. Als ik een training deed, was ik er van overtuigd dat als ik weer thuis kwam, ‘het’ over zou zijn, ik zo geholpen was dat ik eindelijk van mijn probleem, mijn ongelukkige gevoel, af zou zijn.

meer lezen via www.vrouwenpassie.nl/artikelen/zoek-jouw-levensgeluk-niet-buiten-jezelf/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s