Geef niet op als je droom niet lijkt te lukken

Ken jij dat ook? Dat je al een tijd lang probeert je droom waar te maken, veel zelfhulpboeken hebt gelezen, allerlei coachsessies en trainingen hebt gedaan en je nog mijlenver van je droom bent verwijderd? Je zou er bijna moedeloos van worden, want je doet zo ontzettend je best en toch lukt het niet. Graag geef ik je een aantal redenen waarom je niet op hoeft te geven.

Geef niet op als je droom niet lijkt te lukken

Alles heeft een betekenis. Ook de dingen die niet lukken in je leven. Dat gebeurt niet zomaar, het universum wil jou daarmee laten zien dat je nog lessen mag leren. Neem mij nu. Ik besloot na een aantal vervelende jaren als communicatieadviseur bij mijn laatste werkgever, die uiteindelijk eindigden in ontslag en een burn-out, nóóit meer voor een ‘baas’ te willen werken. Ik startte in 2007 als zelfstandig ondernemer en deed voornamelijk tekst- en redactiewerk. Op een gegeven moment kreeg ik veel opdrachten van twee ziekenhuizen, zoals het afnemen van interviews en schrijven voor hun magazines. Vooral de verhalen over wat mensen raakten, hoe ze met hun ziekte omgingen of hoe ze hun ziekte overwonnen hebben, vond ik fantastisch om te maken. Als ik deze mensen sprak voelde ik me zo rijk dat ze hun verhaal met mij wilden delen. Tot beide ziekenhuizen moesten bezuinigen en de magazines schrapten. Opeens stond ik weer met lege handen.

meer lezen via www.vrouwenpassie.nl/artikelen/geef-niet-op-als-je-droom-niet-lijkt-te-lukken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s